2012. március 29., csütörtök

Fekete-hematit aprójószág

Nincs másfél centi a fekete-hematit bogyó. Nagyon kis finom jószág. Türkiz ásványgolyók (ez itt egy link, nem tudom, mennyire látszik) helyett most hematit csiszolt gyöngyöket hálóztam be, csodaszép, ahogy meg-megcsillan rajtuk a fény: hol feketében játszanak, hol ezüstben, hol... hematitban.

4 megjegyzés:

Elf írta...

amikor valami feketét látok nálad, mindig elkezd csorogni a nyálam :)

JesszumPepi írta...

Azért ez már aztán nem ér ám! Ugye, hogy passzol a Borzaskákhoz?...

gyöngyblogú lány írta...

JesszumPepi: Maximalista gyöngyösként nekem csak azért nem, mert más típusú gyöngyök dominálnak ebben a fülbevalóban és a fekete-hematit borzaskában, de amúgy a színvilág passzol:) Nem tudom nem gyöngyös szemmel nézni az ékszereket, ettől függetlenül egy nemgyöngyösnek simán katarzist okozhat, ha együtt veszi fel a kettőt.

Elf: Jajj, pedig lesz még :) Szerettem volna ehhez is bogyós karkötőt csinálni, mint a türkiz-bronzhoz, csak nincs itthon anyagom. Viszont ha ez a füles gazdára talál, csinálok magamnak is egyet, mert megszerettem.

JesszumPepi írta...

Azért jutott eszembe, mert a Borzaska igencsak hangsúlyos darab, főleg, ha karkötő + bross kombóban viseli a boldog tulaj, ezüsttel (füli + gyűrű) alig lenne befejezve, viszont ha csak másfél centi, na, aaaz igen! Szép és kész. Pussz.